VERWARMING 

Beroep doen op een professionele verwarmingsinstallateur in de regio Ichtegem? Dan zit u gebeiteld bij Damotechnic. Wij zijn al jaren thuis in verwarmen en kennen de nieuwste technologie op ons duimpje. Als vakspecialisten blijven we ons dan ook voortdurend bijscholen, zodat we u de beste oplossingen kunnen voorstellen. 

Centrale verwarming op gas 

Wij zijn gespecialiseerd in het verwarmen op gas. Met onze jarenlange ervaring plaatsen we in een handomdraai gasketels, sluiten we deze aan en staan we ook in voor het onderhoud achteraf. Een herstelling aan uw verwarmingsketel? Doen we! Reken op een efficiĆ«nte service en een veilige plaatsing. 

Vloerverwarming 

Vloerverwarming laten plaatsen? Bij Damotechnics kiezen we voor het toonaangevende merk Uponor om uw vloerverwarming te realiseren. Zo geniet u van optimaal comfort en een energiezuinige installatie. Wij zorgen voor een vlotte plaatsing, zonder al te veel overlast en met een geweldig resultaat. Zit u nog met vragen over vloerverwarming? Wij bezorgen u graag alle antwoorden. 

Radiatoren plaatsen en vervangen

Nood aan radiatoren? Met de toestellen van Stelrad zit u goed. Wij plaatsen en vervangen alle radiatoren en maken gebruik van dit toonaangevende merk. Van standaard radiator tot handdoekradiator en meer: wij zoeken steeds met u naar de meest passende oplossing. Wij bieden u een waaier aan mogelijkheden en alle door ons geplaatste radiatoren kunnen ook bekeken worden in de toonzaal van onze leverancier. Uiteraard staan we u met raad en daad bij, bij het kiezen van de juiste radiator(en).

CV-ketels

Van condensatieketel tot combiketel, wij plaatsen het. Wij denken graag met u mee over de optimale oplossing en plaatsing. Wij gidsen u door de mogelijkheden en staan garant voor een zorgeloze installatie.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Wenst u meer info of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons! Wij zorgen snel voor een transparant voorstel. Wij zijn actief in de ruime regio rond Ichtegem en komen indien nodig ook graag bij u langs.