SANITAIR 

Sanitaire werken in Ichtegem of de ruimere regio? Damotechnic bellen! Wij realiseren alle sanitaire installaties, zowel klein als groot. Wij hebben ruime ervaring met alle sanitaire installaties en u mag dan ook rekenen op een perfecte installatie. Daarbij maken we gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen van topmerken als Vaillant en Rehema. 

Van loodgieterij tot totaalrenovatie 

Voor dringende oproepen staan we altijd klaar, maar samen met onze zorgvuldig geselecteerde partners gaan we ook totaalrenovaties niet uit de weg. Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten zijn bij ons in goede handen en uw sanitaire installaties worden voorzien volgens de regels van de kunst. Gedeeltelijk of van A tot Z: u beslist. Wij denken graag met u mee en komen met de best mogelijke oplossing. 

Gaswandcondensatieketel

Wij werken met toonaangevende merken, sluiten uit uw ketel aan en kunnen deze ook onderhouden. Wij werken zelf met topmerken, maar kunnen zowat alle merken onderhouden. Reken maar op een perfecte aansluiting en een installatie die jaren meegaat. Dat garanderen we. 

Snelservice in loodgieterij 

Een lek, een toilet dat blijft doorlopen of een ander dringend probleem? We zijn al onderweg! Gezien onze flexibiliteit zijn we ook in staat spoedklussen uit te voeren. 

Vraag een offerte aan voor uw sanitaire werken 

Wenst u meer info of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Contacteer ons! Wij zorgen snel voor een transparant voorstel. Wij zijn actief in de ruime regio rond Ichtegem en komen indien nodig ook graag bij u langs.